Inschrijven

 

Net als vrijwel iedere andere Australian Labradoodle fokker hebben wij een inschrijflijst. Wij maken een lijst voor de te verwachten nesten van dat jaar waarop ingeschreven kan worden zodat u in aanmerking kan komen voor een Labradoodle pup. 

In het menu bij "Planning pups" geven wij een indicatie aan wanneer wij pups verwachten met daarin de te verwachtte periode van dekking/bevalling en of er nog ruimte is voor dat nest op de lijst.

 

Wilt u in aanmerking komen voor een pup dan kunt u zich laten inschrijven op onze lijst door het formulier hieronder in te vullen. Na ontvangst nemen we contact met u op. Bij een definitieve inschrijving vragen wij inschrijfgeld van € 250. Dit geeft voor beide partijen de zekerheid dat er een pup gereserveerd is.

Inschrijfgeld wordt niet teruggestort. Wij houden ons het recht om tot aan het tekenen van het officiële koopcontract de koop te beëindigen. 

 

Wij verkopen geen pups aan mensen in het buitenland. De wetgeving verbiedt de import van pups jonger dan 15 weken zonder rabiës, onze pups verlaten eerder het nest.