Wie zijn wij 

 

Mijn naam is Nienke en ik woon met mijn gezin (4 dochters) in het noorden van Groningen. Wij wonen vrijstaand in een landelijke omgeving met een grote tuin waar onze honden de ruimte hebben. Ze zijn onderdeel van ons gezin en dat is een fantastische aanvulling! 

 

De periode dat er pups bij ons geboren worden en opgroeien ervaren wij als een ontzettend leuke tijd. Het is geweldig om ze zien op te groeien en ze een goede basis en socialisatie mee te kunnen geven die ze voor hun verdere leven nodig hebben. Onze pups worden geboren in onze woonkamer en hier groeien ze ook midden in ons gezin op. Wij vinden het belangrijk dat onze Labradoodles sociaal zijn en gewend aan alledaagse geluiden.

 

Wij hechten veel waarde aan het fokken van mooie en gezonde Labradoodles. Door middel van gezondheidstesten willen wij ervoor zorgen dat er gezonde pups worden geboren. Dit houdt in dat er wordt gekeken naar HD (heupen), ED (ellebogen), Patella luxatie (knieschijven) en een jaarlijks ECVO (oogonderzoek). Wij geven daarom ook een gezondheidsgarantie van 2 jaar.

 

Wanneer de pups het nest verlaten zijn zij ingeënt, gechipt, ontwormd, in het bezit van een Europees paspoort en zullen zij een stamboom ontvangen na castratie. Zij worden allemaal onder contract verkocht wat betekent dat de pups voor de leeftijd van 18 maanden voor uw zorg en rekening gecastreerd dienen te zijn.